Succesvolle ruilmiddag voetbalplaatjes

BRUMMEN – De ruilmiddag voor voetbalplaatjes, die werd georganiseerd door leden van de jubileumcommissie van Sportclub Brummen in samenwerking met supermarkt Super de Boer van de Bunt, bleek een schot in de roos.

Een maand nadat de spaaractie voor voetbalplaatjes van start was gegaan, werd deze ruilmiddag belegd. Op woensdag 10 november was het zover en leek de kantine op de Hazenberg bijna te klein om alle aanwezigen een ruilplekje te verschaffen.Voor sommige spaarders was deze ruilmiddag een prima gelegenheid om de nog ontbrekende afbeeldingen te verkrijgen. Velen waren in gezelschap van hun moeder, vader of zelfs oma of opa.

Sommige verzamelaars waren zeer vindingrijk en hadden een plastic verzamelalbum aangelegd voor het bewaren van de dubbele voetbalplaatjes. Anderen kwamen naar het sportcomplex met een lijstje met nummers van plaatjes waarnaar men op zoek was en nummers van de plaatjes die men dubbel had. Anderen hadden hun plaatjes gesorteerd en in echte kaartenbakjes opgeborgen. In een oogopslag was dan te zien welke men kon missen en ruilen voor de nog ontbrekende afbeelding. Ook waren er jeugdige voetballers die hun plaatsjesboek hadden meegenomen. Het ruilobject kon dan meteen op de plaats worden geplakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.