Halloweenfeest op BSO Brummen

BRUMMEN – BSO Brummen heeft een Halloweenfeest gehouden. Dit feest was bedoeld voor alle ouders en kinderen van de SKBE Locatie Brummen. Ouders en kinderen werden buiten ontvangen met glühwein en warme chocomelk, die werd uitgeserveerd door één van de griezelige heksen. Dit werd gesponsord door de Vier Jaargetijden. Er stonden natuurlijk ook vieze hapjes en drankjes met gifgroene kleuren. Eenmaal binnen in de BSO, die overigens heel eng en donker bekleed was, werden de ouders en kinderen getrakteerd op een eng spookverhaal. Hierin stond dat zij door middel van een tocht door het bos buiten een kist moesten zoeken en openen. Toen de kist was gevonden zat er voor ieder kind een verrassing in. Terug op de bso werden de kinderen uitgedaagd een eng rood glibberig hapje te eten waar een spin in zat. Daarnaast liep er ook nog een heks rond met een griezelige verrassing die de kinderen uit een slijmerige pan moesten halen. De middag eindigde met lekkere broodjes afgehakte vingers knakworst en pompoensoep.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.