Home / Loenen / Automobilist overleden na ongeval

Automobilist overleden na ongeval

LOENEN – Een 85-jarige inwoner uit Arnhem is maandagbij een ongeval op de Groenendaalseweg in Loenen om het leven gekomen. Het ongeval werd omstreeks 16.55 uur gemeld en in eerste instantie werd doorgegeven dat er twee slachtoffers zouden zijn. Van een tweede slachtoffer was evenwel geen sprake; de uitgeklapte airbag deed vermoeden dat er een tweede slachtoffer zou zijn. De bestuurder is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.
Het weggedeelte tussen de Eerbeekseweg en Woeste Hoefweg werd afgezet voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie.
Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de Arnhemmer vanuit de richting Loenen in de richting van de A 50 was gereden. Door onbekende oorzaak is hij in de berm geraakt en vervolgens tegen een boom gebotst.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.