Jubileumconcert vol verrassingen

HOENDERLOO – Korengroep Eensgezindheid Hoenderloo verzorgde zaterdag haar jaarlijkse concert in het Dorpshuus. Omdat Eensgezindheid dit jaar 75 jaar bestaat, werd het een feestelijk concert vol verrassingen.

Dweilorkest De Buntbloasers zorgde meteen al voor een leuke sfeer bij de ingang. Voorzitter Wil Kerkhoff hield een korte toespraak over de geschiedenis van het koor en heette in het bijzonder de heer Henk Dalhuizen welkom, de nog enige, levende zoon van de oprichter. Kerkhoff: “Daarna kon het grote feest beginnen”.
De voorzitter benadrukte dat de kwaliteit van de zangers dit jaar enorm was gestegen. Kerkhoff: “Nu was het compleet anders dan andere keren; klassiek en modern werd afgewisseld. Ook zorgde gastkoor Eendracht uit Apeldoorn voor veel hilariteit. Zes mannen zongen onder leiding van Hennie Zuiderwijk zeemansliederen en op de leuke liederen van de zes dames onder leiding van Elni Vaassen-Schwengle reageerde het publiek ook ontzettend opgetogen”. Het koor werden dit keer begeleid door een live-orkest, bestaande uit studenten van het Conservatorium en pianist Mark Schooten. “De bezoekers ervaarden het verrassende concert als ontzettend geslaagd,” reageert Kerkhoff enthousiast. Het concert werd gezamenlijk besloten met Hallelujah van Händel. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.