Scooterrijdster licht gewond bij aanrijding

DREMPT – Een 19-jarige scooterrijdster uit Doesburg is maandag 8 november op de Rijksweg in Drempt licht gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De aanrijding werd omstreeks 18.10 uur gemeld. Een 40-jarige automobilist uit Halle was voornemens de hoofdrijbaan van de Rijksweg op te rijden. Hij reed daarbij naar links, waarbij hij op het rijbaangedeelte kwam voor het tegemoetkomende verkeer.
Hierbij zag hij een scooterbestuurster over het hoofd die hem uit tegenovergestelde richting tegemoet kwam. Bij de aanrijding die volgde, liep zij een gekneusde knie op. Voor behandeling is zij naar het ziekenhuis gebracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.