Home / Doesburg / DWV op tv

DWV op tv

DOESBURG – Afgelopen zaterdag heeft TV Gelderland opnamen gemaakt in het zwembad Den Helder voor het televisieprogramma ‘Sparren’. De opnamen waren maandag te zien.

De jeugd van de Doesburgse zwemvereniging heeft een demo training gegeven en er waren vier competitiewedstrijden bij de waterpolo afdeling. Het zwembad was versierd met ballonnen en spandoeken en muziek om de sfeer in het zwembad te verhogen. Een groot aantal toeschouwers waren in de kleuren rood/wit met toeters en bellen op het spektafel af gekomen om de prestatie van DWV aan te moedigen. De jaarlijkse Nieuwjaarsduik die onder andere door DWV wordt georganiseerd, werd ook nog onder de aandacht gebracht. De opnames van TV Gelderland zijn afgelopen maandag uitgezonden. DWV was bij de opnamen in de studio van Televisie Gelderland aanwezig met ruim 50 leden. DWV strijdt mee om ‘de leukste club van Gelderland’ te worden – foto Han Uenk
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.