Uitvaartmarkt in Grote Kerk Velp

VELP – In de Grote Kerk in Velp vindt op zaterdag 20 november een uitvaartinformatiemarkt plaats. Instellingen binnen de palliatieve zorg, de uitvaartbegeleiding en diverse Velpse ondernemers presenteren hun producten en diensten.

Bezoekers worden geïnformeerd over de mogelijkheden voor een persoonlijke invulling van een uitvaart met veel natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Er is een podiumprogramma met onder meer a poëzie en een miniconcert van vocaal ensemble Fermata. De stichting ‘Broederziel Alleen’ verzorgt een lezing over de erkenning en herkenning van stille rouw bij het verlies van een broer of zus. Ook zal er een lezing worden gehouden over de verhalen achter de grafstenen van de rk-begraafplaats aan de Bergweg in Velp. Ben van Schaik geeft een lezing over de Oude Begraafplaats aan de Reinaldstraat in Velp. De bijeenkomst start om 12.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met liederen. De toegang is gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.