Home / Velp / Start bouw winkelcentrum Velperbroek

Start bouw winkelcentrum Velperbroek

VELP – Wethouder Ron König van de gemeemte Rheden verrichtte vorige week de aftrap van de bouw van het project Velperbroek. Aan de Kennedylaan in Velp komen een winkelcentrum, medische voorzieningen en ruim honderd appartementen. In het bijzijn van omwonenden en betrokkenen van het project stortte König samen met ontwikkelingsmanager Frans Holleman van Bouwfonds het allereerste beton. Een geluidskunstenaar bootste de realisatie van het plan na met geluiden van graafmachines, heistellages en cirkelzaagmachines. Volgende week start de verkoop van een deel van de appartementen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.