Start bouw winkelcentrum Velperbroek

VELP – Wethouder Ron König van de gemeemte Rheden verrichtte vorige week de aftrap van de bouw van het project Velperbroek. Aan de Kennedylaan in Velp komen een winkelcentrum, medische voorzieningen en ruim honderd appartementen. In het bijzijn van omwonenden en betrokkenen van het project stortte König samen met ontwikkelingsmanager Frans Holleman van Bouwfonds het allereerste beton. Een geluidskunstenaar bootste de realisatie van het plan na met geluiden van graafmachines, heistellages en cirkelzaagmachines. Volgende week start de verkoop van een deel van de appartementen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.