Home / Velp / Lezing voor ondernemers

Lezing voor ondernemers

VELP – Werkgeversservicepunt Alert houdt op donderdag 18 november een bijeenkomst voor ondernemers met als thema ‘van zichtbaarheid naar interactie’. Ondernemers krijgen informatie over de inzet van social media binnen hun bedrijf. Twee lokale ondernemers geven een presentatie over hun ervaringen. De bijeenkomst vindt plaats in de businesslounge van Velperbroeck aan de Markweg 11 op industrieterrein De Beemd in Velp. De presentatie start om 15.00 uur. Aanmelden kan via de rubriek ‘contact’ op www.wsp-alert.nl of via tel. 0313-496020.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.