Van Asselt beste LAT-rijder

LOENEN – In zaal Bello in Hall heeft het Loenens Auto Team LAT’77 het seizoen 2010 afgesloten met een feestmiddag voor alle vrijwilligers en helpers. Er werd onder het genot van een drankje en een hapje teruggekeken op het geslaagde crossweekend dat LAT in augustus organiseerde in de Veldhuizen. Zoals ieder jaar wordt bij de laatste bijeenkomst de stand opgemaakt van de prestaties van alle LAT-rijders. De eindstand werd bekend gemaakt en bekers uitgereikt. Rudy van Asselt is clubkampioen geworden met 676 punten. Tevens werd hij tweede bij de Europokal in de klasse 4. Joey Poelarends werd tweede in de Jeugdklasse in de RAMO en Twente competitie. Roelof Poelarends (grootvader van Joey en Jimmy)) werd tweede in de Combiklasse in de RAMO competitie. Jimmy Poelarends is kampioen geworden in de Europokal klasse 3. De eindstand in de LAT-competitie is geworden: 1. Rudy van Asselt 676 punten, 2. Joey Poelarends 639 punten, 3. Roelof Poelarends 366 punten, 4. Jimmy Poelarends 365 punten, 5. Edwin Hafkamp 245 punten, 6. Wim Hagen 241 punten, 7. Peter Theunissen 212 punten, 8. Ingo van Lipzig 203 punten, 9. Ard Swinkels 191 punten. 10. Sander Veldhuis 170 punten.

Bij de foto:
Een trotse opa Roelof Poelarends staat in het midden met zijn succesvolle kleinzonen die het goed doen in de LAT competitie – Foto: DJ Foto
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.