Home / Eerbeek / Samen ontbijten op de Cornelis Jetses school

Samen ontbijten op de Cornelis Jetses school

EERBEEK – Op de Cornelis Jetses school werd dinsdag 2 november meegedaan aan het nationale schoolontbijt. Dit project werd gesponsord en dit jaar verzorgd door bakkerij ten Veen. Voor alles werd gezorgd; borden, bestek, brood, beleg en melk. Alle leerlingen kwamen hun klas binnen en konden meteen aan de ontbijttafels aanschuiven die door de leerkrachten en hulpouders waren gedekt. Er werden vele broodjes verslonden tijdens deze feestelijke happening. Het amen eten zorgde voor energie.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.