Zanglust heeft lachers weer op de hand

DREMPT – In het Dorpshuis in Drempt werd door Zanglust Drempt weer de jaarlijkse toneelvoorstelling gehouden. Zoals het gewoon was was de zaal beide avonden uitverkocht en er kon werkelijk niemand meer bij in. Deze groep toneelspelers zet ieder jaar weer een geweldig stuk op de planken en dat is zo langzamerhand wijd en zijd bekend. De pikante titel van dit jaar was “Overspel”. Het ging over winkelier Frits van Lier (Jos Buiting) die een kruidenierswinkel heeft en heel gewoon is getrouwd en een zoon Geert (Freek Frederiks) heeft maar… in zijn jonge wilde jaren waren er nogal wat uitspattingen en dat resulteerde in een dochter Tilly (Anita Hesse). Die ontdekt dat en samen met Geert besluiten ze om net te doen of ze verliefd op elkaar zijn. Dat kan natuurlijk niet en Frits moet er voor zorgen dat zijn zoon en dochter uit elkaar gaan en dat niemand te weten komt dat Tilly ook zijn dochter is. De tante Truus (Annete Baars), die revalideert in huize van Lier, is een beetje een kakmadam en die moet het natuurlijk al helemaal niet weten. Maar tante Tilly heeft een meisje Valery uitgenodigd om een lingerielijn te laten zien. En het toeval wil dan weer dat ook Valery een dochter is van Frits. De verwikkelingen en kronkelingen die Frits moet maken zijn dan ook niet van de lucht. Uiteindelijk komt alles goed en kan Frits een zucht van verlichting slaken.
Een geweldig stuk met geweldige spelers die in een bekend theatergezelschap zeker niet zouden misstaan – foto Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.