Breakdance in jongerencentrum 0313

DOESBURG – In het Doesburgse jongerencentrum 0313 starten op woensdag 17 november lessen breakdance. SkyLow organiseert de lessen samen met Breedtesport Doesburg en 0313.

De tien lessen zijn bedoeld voor iedereen ouder dan vijf jaar. Aanmelden kan vóór 14 november via breakdance0313@hotmail.com onder vermelding van naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en ervaring in breakdance. Mochten belangstellenden niet op de woensdag kunnen, dan kunnen zij aangeven op welke dag zij wel kunnen. Deelname kost 35 euro voor 10 lessen en moet worden betaald op de eerste les op 17 november. De inschrijving wordt per mail bevestigd. Meer informatie via Dennis Merkus van SkyLow op 06-53377967.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.