Succesvolle Bazar

DIEREN – In de Ontmoetingskerk in Dieren was het vrijdagavond en zaterdag een drukte van belang; de tweejaarlijkse Bazar trok veel bezoekers uit Dieren en de verre omstreken. De teller van de voorlopige opbrengst van dit jaar staat op 15.500 euro.

Mede dankzij de medewerking van de vele vrijwilligers en de komst van vele koopjesjagers, is deze opbrengst gehaald. De omzet wordt onder meer ingezet voor energiezuinig gebruik van de kerk. Aanleiding van de eerste Bazar in 1975 was ook omdat de kerk met verwarmingsproblemen kampte. In 1993 as er weer geld voor de kerk nodig en toen besloot de organisatie om van de Bazar een tweejaarlijks evenement te maken.
Er was weinig ruimte over om de vele spullen die verzameld waren op te slaan in het depot aan de Van der Duyn van Maasdamstraat. In April begon de bazaarcommissie al met het tweewekelijks inzamelen van spullen. De vrijwilligers sorteren dan meteen alle spullen zodat zij bij het uitladen voor de bazaar geen uitzoekwerk meer hebben. De laatste weken voor de Dierense Bazar zijn er veel boeken en cd’s opgehaald.
De koopjesjagers hebben dit weekend veel spullen gekocht; de restanten probeert de Bazaarcommisie kwijt te raken aan goede doelen of slijterijen. – foto – Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.