Zon in de schoorsteen Brummen

BRUMMEN – Voor een grote groep mensen, met name ouderen met weinig sociale contacten of ze zijn ziek en eenzaam, is Sinterklaas helemaal niet zo feestelijk. Daarom houdt de Zonnebloem Brummen haar jaarlijkse actie Zon in de schoorsteen om deze mensen in het zonnetje te zetten. De Zonnebloem zorgt ervoor dat de vrijwilligers persoonlijk een pakje van Sint komen overhandigen.

Iedereen die de ouderen blij wil en kan maken, nog iets in huis heeft, zelf iets kan breien of bereid is een cadeautje van maximaal 5 euro te kopen, kan dit inleveren bij Zonnebloemvrijwilligster mevrouw M. Mediati aan de Wethouder Giermanstraat 27 in Brummen, tel. 0575 – 564303. Inleveren kan tot 20 november.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.