Intocht Sint in Brummen

BRUMMEN – Sinterklaas en zijn pieten komen op 14 november vanuit Spanje in Brummen aan. Er was in Spanje echter enige opwinding in het Pietenkamp over de Brummense intocht, vanwege de opengebroken Zutphensestraat. De Wegwijspiet heeft daarom een andere route moeten maken. De Sint en zijn pieten zullen om 12.45 uur via de Zutphensestraat het dorp binnen komen. Vervolgens gaat de optocht via de Meengatstraat, Kampweg en de Zegerijstraat naar het Marktplein. Hier zal de Sint om 13.30 uur welkom worden geheten door de burgemeester. Daarna zal de stoet vertrekken naar Concordia voor de jaarlijkse balkonscène. De Wegwijspiet laat weten dat hij hoopt de weg niet kwijt te raken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.