Velps kleinkoor geeft concert in Rhedense Dorpskerk

VELP – Het Velps Kleinkoor geeft op zondag 28 november het tweede concert in een maandelijkse serie. Joost Klein Haneveld en Elisabeth Rault verlenen deze middag met gitaar en dans hun medewerking.

Het Velps Kleinkoor werd opgericht in 1974 en legt zich toe op het repertoire van de Renaissance tot en met de 21e eeuw. De concerten staan doorgaans in het teken van een thema. Sinds 1997 staat het koor onder leiding van Joke Brandsma. Zij studeerde onder meer orgel in Leeuwarden en Arnhem en kerkmuziek aan de Hogeschool voor de Kunsten. Tevens is zij stadsbeiaardier van Enschede. Het programma van het concert in Velp bestaat uit werk van onder meer Edward Elger en Thomas Tallis. Het concert begint om 15.30 uur. De toegang is gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.