Home / Rheden / Informatiemarkt in Rhederhof

Informatiemarkt in Rhederhof

RHEDEN – In Woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden is op vrijdag 26 november een informatiemarkt. Tijdens deze markt kunnen bezoekers kennis maken met de organisaties die huizen in het zorgcentrum, zoals Carion, de Bibliotheek Veluwezoom en Attent. Er zijn demonstraties en optredens en er zijn activiteiten voor kinderen. Voor volwassenen is er een workshop theater spelen en een presentatie over nieuwe media. De informatiemarkt begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

www.bibliotheekveluwezoom.nl

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.