Clubkampioenen De Kempers

LOENEN – In de turnzaal aan de Kempe in Loenen was het zaterdag 30 oktober een drukte van belang; tientallen jeugdleden van gymnastiekvereniging De Kempers deden mee aan de clubkampioenschappen om te zien wie de beste was in de diverse categorieën.

De allerjongste leden hadden op de vier turntoestellen balk, brug, vloer en spromg een oefening ingestudeerd en lieten dit vol trots zien aan familie. Omdat de verschillen zo klein waren en alle kleuters zo hard geoefend hadden, zijn ze allemaal eerste geworden en kregen ze een mooie medaille. In de andere categorieën waren de leden verdeeld naar niveau en zij werden gejureerd volgens de KNGU-eisen door officiële juryleden. Linda revenberg was de beste in de categorie Recreatie 1, Kirsten ter Hove bij recreatie 2, Kim van Boven bij Recreatie 3, Anne Woestenenk bij Selectie 1, Silke Lubben bij Selectie 2, Fenna Berends en Meike Woestenenk bij Springgroep 1, Femke Holdijk bij springgroep 2 en Kim van Boven en Ilona Bijker bij springgroep 3.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.