Schiet- en spelavond groot succes

LEUVENHEIM – Ook dit jaar werden alle schiet- en spelavonden, georganiseerd door Orjanjecommissie Leuvenheim, erg druk bezocht. Alle Leuvenheimse basisschoolkinderen hadden een waardebon gekregen met twee maal een gratis spel en een kop koffie voor de ouders. De ouders wisten nog niet dat het zo een gezellige avond zou worden; het uitgangspunt om Leuvenheimers, jong en oud, samen te krijgen was een succes.

Natuurlijk was er weer veel onderlinge strijd, vooral bij de twee nieuwe spellen het knikkerspel en schuifspel, waar een mooi bordspel mee te winnen was. Ook bij het sjoelen en rolsjoelen voor volwassenen en kinderen was het erg druk want iedereen wilde wel een halogeenoven of koffiezetapparaat winnen en voor de kinderen was de hoofdprijs een spel van twister en toystory. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.