Home / Hoog-Keppel / Jongeren ontmoetingsplek Hoog-Keppel

Jongeren ontmoetingsplek Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – De gemeente Bronckhorst heeft begin november op de parkeerplaats van het Hessenbad in Hoog-Keppel een jongeren ontmoetingsplek (JOP) gerealiseerd. In nauw overleg met de jongeren zelf, het jongerenwerk en de politie is het huisje gemaakt.

Met de JOP biedt de gemeente de jongeren van Hoog-Keppel, Hummelo en omstreken een goed alternatief voor het afspreken op het Cruijffcourt in Hummelo, dat na 20.00 uur niet meer toegankelijk is. in het huisje kunnen ongeveer vijftien mensen droog en uit de wind zitten. Tieners vanaf ongeveer twaalf jaar kunnen er gebruik van maken.
De parkeerplaats is niet de definitieve plaats voor de JOP. Zodra de aangrenzende skatebaan is verwijderd, komt de JOP op deze plek. Mochten de jongeren er geen of slecht gebruik van maken, dan wordt de JOP weer weggehaald.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.