Home / Hall / Hallse bingoavond

Hallse bingoavond

HALL – De jeugdcommissie van de Hallse voetbalvereniging SHE start op zondag 14 november om 20.00 uur met haar tweede bingo van dit seizoen. Er zijn diverse prijzen te winnen. De voetbalclub kan dankzij de sponsoring van Zalencentrum Bello aan de Dorpsstraat gratis gebruik maken van een grote zaal in het partycentrum. De opbrengst van de bingoavond komt ten goede aan de jeugdafdeling van SHE. De bingoavond begint om 20.00 uur en is alleen toegankelijk voor bezoekers vanaf 16 jaar.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.