Schutterij EMM Giesbeek huldigt leden

GIESBEEK – Tijdens de jaarlijkse gezellige feestavond voor actieve leden, afgelopen zaterdag 6 november, van schutterij Eendracht Maakt Macht (EMM) uit Giesbeek, werden diverse personen gehuldigd.

Als eerste in de grote rij mocht vrijwilliger Elly Balduk naar voren komen. Zij kreeg bloemen uit handen van voorzitter Johan Ebbers omdat ze maar liefst 25 jaar achtereen schutterskaarten in het dorp heeft rondgebracht. Vervolgens kregen de leden Tracy, Wilco en Karin van Haren, Renske Smids, Michelle en Peter Witjes de bronzen speld met oorkonde uitgereikt voor hun 12½ jaar actief lidmaatschap. Willem Gerritsen (25 jaar) en Joop Peters (40 jaar) werden onderscheiden met een zilveren en gouden draagmedaille met speld. Voor elke jubilaris was er een passende beschrijving door voorzitter Ebbers. Van Joop Peters wist de voorzitter te melden dat deze in 1970 begon als vendelier bij de vereniging. Vervolgens werd hij kanonnier, officier en opleider binnen EMM. In die tijd ontving de gouden jubilaris naast het officierssabel ook de federatieve en zilveren eremedaille en mocht hij de titel erelid gaan dragen. Na afloop van de ceremonie werden alle jubilarissen op de foto gezet en gefeliciteerd door de overige leden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.