Home / Eerbeek / Muziek maak je samen bij Eendracht

Muziek maak je samen bij Eendracht

EERBEEK – Voor alweer het vierde achtereenvolgende jaar is muziekvereniging Eendracht in Eerbeek gestart met haar cursus ‘Muziek Maak Je Samen’. Net zoals voorgaande jaren, is er een grote belangstelling om bij de Eerbeekse vereniging muziek te leren maken.
Zeventien leerlingen hebben zich aangemeld en leren tijdens een cursus van 15 weken de beginselen van de muziek. De jongeren genieten zichtbaar van de kennismaking met heel veel verschillende muziekinstrumenten. Muziek Maak Je Samen wordt afgesloten met een eindconcert waarop de muzikanten voor een groot publiek laten horen wat ze geleerd hebben.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.