Minuut gratis winkelen

EERBEEK – Woensdagochtend 3 november stond deur van supermarkt Plus van Tetering in Eerbeek alleen voor mevrouw J. van der Veen open; zij kwam haar prijs van de verloting tijdens de kaartmarathon van Korfbalvereniging Eerbeek in ontvangst nemen. En dat was een minuut gratis winkelen in de supermarkt.

Na enige uitleg door de heer van Tetering ging de minuut van start en kon mevrouw Van der Veen met een lege winkelwagen langs de gevulde schappen. Er werd gelopen en gelopen, maar door de zenuwen vergat ze bijna de winkelwagen te vullen. Met enige hulp ging mevrouw Van der veen uiteindelijk naar huis met een gevulde winkelwagen ter waarde van 75 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.