Home / Doesburg / Doesburger opgepakt na bedreiging met pistool

Doesburger opgepakt na bedreiging met pistool

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft in de nacht van zondag op maandag een 29-jarige inwoner van die stad aangehouden wegens bedreiging en verboden wapenbezit. De man zou kort voor middernacht een 46-jarige stadgenoot met een pistool hebben bedreigd.

Het slachtoffer waarschuwde rond middernacht de politie nadat hij volgens zijn zeggen door zijn buurman was bedreigd met een pistool. Volgens het slachtoffer was zijn buurman kennelijk kwaad geworden omdat hij bij thuiskomst lawaai zou hebben gemaakt. Na het voorval zou de buurman met de auto zijn weggereden. Agenten troffen de man elders in Doesburg, waar hij werd aangehouden. Bij de man werd ook een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.