Vrijwilligers in nieuwe outfit

DIEREN – De nieuwe fleece vesten voor de Stichting Sportinstuif gehandicapten Rheden en omstreken werden zaterdag bij Theothorne in Dieren afgeleverd en de vrijwilligers konden deze donkerblauwe vesten met het bekende logo meteen aantrekken. Er kwamen verheugde gezichten naar voren, zeker nu het koude seizoen weer voor de deur staat.

De aanschaf van de vesten werd mogelijk gemaakt door financiële steun van de Vrienden van de sportinstuif; een groep ondernemers uit Dieren, Rheden en Arnhem.
Tijdens een gezellige bijeenkomst in Theothorne van bestuur en de Vrienden werd het wel en wee van de Stichting Sportinstuif door de voorzitter kort belicht. Ook werden de plannen voor een wandeling zonder grenzen uit de doeken gedaan. Om de integratie tussen mensen met een lichamelijk en / of geestelijke beperking aan de ene kant en gezonde sporters en bewoners aan de andere kant te bevorderen, vindt op vrijdag 13 mei de eerste wandeling zonder grenzen plaats. Een wandeling van drie of zeven kilometer door de natuur. Het is de bedoeling om hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.