Home / Bronkhorst / Novemberforum gemeente Brummen

Novemberforum gemeente Brummen

BRUMMEN – De forumbijeenkomst van de gemeente Brummen gaat in de maand november over de Meerjaren Prognose Grondexploitatie. Doel van dit forum is het vergaren van informatie, waardoor de raad tot een besluit kan komen.

Het forum is op donderdag 11 november om 20.00 uur in de raadszaal van de gemeente Brummen. De forumbijeenkomst begint met een vragenronde. Zowel burgers als raadsleden kunnen vragen stellen aan de raad en aan het college. Burgers die hiervan gebruik willen maken, kunnen zich melden bij de griffier van de raad via tel. 0575-568597 of via griffie@brummen.nl. Op 25 november vindt de besluitvormende raadsvergadering plaats.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.