Home / Bronkhorst / Nog voor de zomer snel internet, interactieve tv en telefonie

Nog voor de zomer snel internet, interactieve tv en telefonie

BRUMMEN – Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland biedt alle inwoners van de gemeente Brummen nog voor de zomer van 2011 de mogelijkheid om gebruik te maken van supersnel internet, interactieve digitale televisie en digitale telefonie via haar toekomstvaste kabelnetwerk. De werkzaamheden die UPC uitvoert, bestaan uit het vervangen van delen van het netwerk en het plaatsen van nieuwe apparatuur.

Tot op heden kon UPC deze investeringen niet doen vanwege de complexiteit van de benodigde aanpassingen en de substantiële bedragen die ermee gemoeid zijn. Met de huidige stand van de techniek en het toenemend maatschappelijk belang van breedband internet, heeft UPC vorig jaar besloten ook de laatste delen van haar netwerk te moderniseren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.