OBS Oosterhuizen in nieuwe school

OOSTERHUIZEN – Na anderhalf jaar verbouwen van de oude school en les te hebben gehad in een tijdelijke gebouw, opende bassisschool Oosterhuizen vorige week de deuren van een prachtige nieuwe school. In een lange optocht, met de nieuwe (gevulde) vakjes in de hand, liepen de leerlingen van het tijdelijke gebouw naar de nieuwe school. De twee oudste en de twee jongste leerlingen van de school mochten het lint doorknippen en daarmee was de school voor de kinderen geopend. De officiële opening volgt uiteraard nog. De eerste schoolweek is goed verlopen. De leerlingen en leerkrachten zijn dolblij met de mooie school en hopen hier in de toekomst nog veel plezier aan te mogen beleven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.