Volta zoekt dames die willen volleyballen

VELP – Enthousiaste en sportieve dames die willen volleyballen zijn van harte welkom bij Volta Volleybalvereniging in Velp. De kleine vereniging voor recreatief volleybal traint iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in sporthal De Dumpel in Velp. Daarnaast speelt de vereniging met een aantal teams mee in de tweewekelijkse midweekcompetitie op woensdagavond in sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem.

Hoewel heren ook welkom zijn, is de vereniging in verband met onder andere (langdurige) afwezigheid vooral op zoek naar dames die mee willen volleyballen in de competitie. Er is plaats voor gevorderden en beginners. Volta heeft 36 leden in de leeftijd van 22 tot en met 52 jaar en de gemiddelde leeftijd is 33 jaar.
Iedereen die zin heeft, is van harte welkom om eens op een training te komen kijken. Belangstellenden mogen de eerste drie avonden gratis meetrainen om daarna te bepalen of zij lid willen worden.

www.voltavolley.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.