Home / Dieren / Gelreband oefent voor Sinterklaasintochten

Gelreband oefent voor Sinterklaasintochten

DIEREN – Drum- en showfanfare Gelreband uit Dieren is al weken druk met het repeteren van een speciaal Sinterklaas-repertoire. Met de muziek omlijst het korps de sinterklaasintochten in Dieren en Arnhem muzikaal. Er is gekozen voor de allerbekendste sinterklaasmuziek zodat de kinderen langs de kant van de route uit volle borst mee kunnen zingen. Behalve de drum- en showfanfare is het jeugdorkest, net als vorig jaar, van de partij om de Sint in Dieren binnen te halen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.