Burgemeester ontvangt plaatjesboek

BRUMMEN – Burgemeester Niels Joosten heeft deze week een compleet plaatjesalbum (met daarin alle foto’s van spelers en begeleiding) van Sportclub Brummen ontvangen uit handen van Harry Timmer, voorzitter van de jubileumcommissie. De voetbalclub houdt deze actie in samenwerking met de Brummense supermarkt Super de Boer van de Bunt. Burgemeester Joosten is één van de ambassadeurs, die de club ondersteunen bij het maken van plannen voor het 100-jarig bestaan in 2012. Op geregelde tijden praat Timmer de burgemeester even bij over alle zaken binnen de club en de voortgang van activiteiten in het kader van het jubileum. Joosten was bijzonder verguld met het kleurige album en vertelde over zijn eigen ervaringen met de voetbalplaatjes. De voorzitter van de jubileumcommissie liet weten dat de actie een groot succes is geworden. Het was één van de bijzondere evenementen in de rij van activiteiten die nog zullen volgen. Hij roemde in dit verband de inzet van Gerrit Kempes (organisator) en Luuk te Kampe (fotograaf) bij het tot stand komen van dit plaatjesboek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.