Home / Velp / Onderuit op rotonde

Onderuit op rotonde

VELP – Bij een ongeval nabij de rotonde van de Beekhuizenseweg in Velp, is donderdagmiddag rond 14.00 uur een bromfietster gewond geraakt. De hulpverleners waren snel ter plaatse. Hoe het ongeval is gebeurd is niet exact bekend, de 18-jarige vrouw uit Rheden was korte tijd buiten bewustzijn.

Getuigen verklaarden dat de vrouw vanuit Rheden aan kwam rijden en de rotonde met de Beekhuizenseweg overstak. Daar zou zij onderuit zijn gegleden met haar brommer, mogelijk door de bladeren die daar op de weg lagen. Ambulancepersoneel ontfermde zich over de vrouw, die later klaagde over hoofdpijn, misselijkheid en rugklachten. Zij is voor verdere controle overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis. De bromfiets raakte beschadigd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.