Aanleg hondenuitlaatterrein bij De Binnentuin Velp

VELP – Het college van burgemeester en wethouders heeft een besluit genomen over het aanleggen van een hondenuitlaatplaats bij de Binnentuin in Velp, nu blijkt dat bewoners er met elkaar niet uitkomen.

Het gaat hier om een hondenuitlaatplaats waar honden los mogen lopen maar wel mét een opruimplicht, gelet op de ligging in de bebouwde kom.

De gemeente Rheden heeft de afgelopen maanden meerdere gesprekken en bijeenkomsten georganiseerd met een groep nieuwe bewoners die geen hondenuitlaatplaats willen en met de buurtbewoners die vasthouden aan een hondenuitlaatplaats. Als laatste poging om er met de beide bewonersgroepen uit te komen, heeft de gemeente buurtbemiddeling ingezet. Dit heeft geen gezamenlijke oplossing gebracht.

Het college heeft besloten de hondenuitlaatplaats dus aan te leggen op de hoek Graaf Ottostraat en de Hertog Arnoudstraat. Dit is een verschuiving ten opzichte van de eerste aanleg richting deze hoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.