Zoektocht naar inbreker in Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Donderdag vonden er bij twee woningen in Hoog Keppel, aan de Dubbeltjesweg en Burgemeester Vrijlandweg, woninginbraken of pogingen daartoe plaats. . Toen de politie arriveerde, zagen agenten een man bij de woning wegfietsen, die ze echter niet te pakken kregen.

De politie kreeg ’s ochtends de melding dat er was ingebroken bij een woning aan de Dubbeltjeweg. Er was een raam vernield en de dader zou mogelijk nog aanwezig zijn. Toen de politie arriveerde, zagen agenten een man bij de woning wegfietsen. Ondanks een achtervolging en een zoektocht met een politiehond, is de inbreker niet aangetroffen. Via een sms-alert heeft de politie een signalement van de mogelijke dader rondgestuurd. Het zou gaan om een man met een getinte huidskleur met zwart kort haar. Het is nog niet duidelijk of er bij deze woninginbraak iets is weggenomen.

Later op de dag, rond 16:30 uur, werd er nog een poging tot inbraak gemeld bij een woning aan de Burgemeester Vrijlandweg. Hier bleek een ruit te zijn ingegooid. Voor zover bekend is uit deze woning niets weggenomen. Opnieuw was er iemand gesignaleerd en was er een beperkt signalement beschikbaar. Ook nu heeft de politie gezocht naar de man en per sms en twitter een bericht verspreid. Het ging nu om een man met een getinte huid en een grijze sweater. De politie sluit niet uit dat het in beide gevallen om dezelfde man ging.

De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt getuigen die de politie nog niet hebben gesproken om te bellen met de politie via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.