Inbraken bij recreatiewoningen op camping Hoenderloo

HOENDERLOO – Bij een aantal vakantiewoningen op een camping aan de Krimweg in Hoenderloo is ingebroken. Wat hierbij is weggenomen is nog onduidelijk. Van één stacaravan is bekend dat er een televisie en audioapparatuur is weggenomen.

De politie kreeg donderdag de melding van enkele inbraken bij vakantiewoningen op de camping. In de meeste gevallen werd een raam geforceerd om binnen te kunnen komen. De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt eventuele overige gedupeerden om zo spoedig mogelijk aangifte te doen. Dat kan via www.politie.nl. Als er getuigen zijn die iets verdachts hebben gezien kunnen zij de politie bellen via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.