Home / Eerbeek / Diamanten paar Brom-Grootherder

Diamanten paar Brom-Grootherder

EERBEEK – Burgemeester Niels Joosten was in Eerbeek om namens het gemeentebestuur van Brummen de felicitaties over te brengen aan het diamanten echtpaar Brom-Grootherder. Op 4 november 1950 traden ze in het huwelijk en omdat dat donderdag precies 60 jaar geleden was, werd er feest gevierd. Henk Brom (85) en Willemien Grootherder (79) kregen samen drie kinderen, twee zoons en een dochter. Ze wonen nog steeds op de boerderij waar ze in hun werkzame leven de kost mee verdienden en hebben het daar nog goed naar hun zin – foto Wencel Maresch

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.