Gemeente bezoekt Carion

DOESBURG – De gemeente Doesburg bracht 25 oktober een bezoek aan Sociaal Cultureel Centrum De linie en Kindercentrum Tombola in Doesburg. Vrijwilligers, beroepskrachten en klanten van Carion en Kinderij lieten waarnemend burgemeester, wethouder, raadsleden en ambtenaren kennis maken met activiteiten die in Doesburg worden gehouden.

Na de presentatie van Kinderij en Carion over hun werk en visie werd de dag afgesloten met een maaltijd. Deze was zoals de bezoekers van de dagbesteding en de open maaltijd ze ook krijgt. De bezoekers hebben een beeld gekregen van waar de inwoners terechtkunnen voor ondersteuning, opvang en sociale contacten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.