Home / Dieren / Cursus leren luisteren naar muziek

Cursus leren luisteren naar muziek

DIEREN – Jan de Jong start binnenkort met het geven van een cursus Leren luisteren naar muziek in het gebouw van basisschool De Boomgaard, locatie Zuid aan het Schoolpad 3 in Dieren. In de cursus wordt de evolutie van muzikale stijlen bekeken en beluisterd. Begonnen wordt met muziek van 300 voor Christus. Hoe klonk de muziek van de eerste Christenen en dan wordt gekeken naar de Gregoriaanse eenstemmige zangen en vele andere periodes die daarna volgden. Opgeven kan bij Jan de Jong via tel. 0313 – 843688. De cursus wordt op de dinsdagavond gegeven.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.