Vrijwilligers voor nieuw Klompenpad in Leuvenheim gezocht

LEUVENHEIM – De gemeente Brummen krijgt in december een nieuw Klompenpad: het Leuvenschepad bij Leuvenheim. Het Leuvenschepad is een route van tien kilometer over landgoederen, langs imposante landhuizen en boerderijen in het buitengebied van Leuvenheim. Vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan het beheer en onderhoud van de Klompenpaden. Stichting Landschapsbeheer Gelderland zoekt voor het Leuvenschepad aanvulling op haar bestaande vrijwilligersgroep. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Nomi Havelaar van Landschapsbeheer Gelderland via tel. 026 – 3537444 of via e-mail n.havelaar@landschapsbeheergelderland.nl.

www.klompenpaden.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.