Voorster Palet bij Krepel

KLARENBEEK – Van 21 november tot en met 12 december is de expositie Voorster palet te bezichtigen bij Galerie Bij Krepel in Klarenbeek. Al vele jaren trekt een hechte groep schildersvrienden naar buiten om zich door landschappen en dorpsgezichten van de gemeente Voorst te laten inspireren. Ieder lid van het Voorster Palet houdt een eigen gezicht, hun onderlinge verbondenheid maakt het verschil en dat is te zien als zij gezamenlijk exposeren. Het Voorster palet bestaat uit Froukje Quéré-Laméris, Martin Sminia, Jeannette Venema, Pien Matthijsen, Frits Pluimers, Frida Klijn Velderman, Lidy Klein Holkenborg, Willemien Hartmans en Gisela van der Peijl. De Galerie is op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Tel. 055 – 3011103 of 06 – 28738992
E-mail. info@bijkrepel.nl
www.bijkrepel.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.