Geef je op voor Carbidschieten in Hummelo

HUMMELO – De organisatie van het Hummelose Carbidschieten op oudejaarsdag is alweer in volle gang. De organisatie heeft de deelnemende teams van vorig jaar de gelegenheid gegeven zich voor 15 november aan te melden en inmiddels is er al een aanzienlijk deelnemersveld, maar nieuwe deelnemers zijn welkom.

Alvast een paar spelregels; een team bestaat uit twee personen van zestien jaar en ouder waarvan er minimaal één woonachtig is in Hummelo, er mag alleen geschoten worden met een originele (binnen- en buitenzijde) 30, 40 of 50 liter melkbus en een bal van leer of plastic.
De kosten bedragen 10 euro per team, inclusief hapje en drankje.
Opgeven kan vanaf 15 november via e-mail. brendarexwinkel64@gmail.com.
Deelnemende teams zijn op 31 december vanaf 08.30 uur welkom aan de Greffelinkallee. Het eerste schot wordt traditiegetrouw om 10.00 uur verricht door de grootste fan van het toernooi de heer C. van der Scheuren.

Henk Greven, tel. 06 – 40441146
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.