Home / Hoog-Keppel / Vrijwilligers gezocht voor Speculaasactie diaconie Drempt en Oldenkeppel

Vrijwilligers gezocht voor Speculaasactie diaconie Drempt en Oldenkeppel

HOOG-KEPPEL – De diaconie Drempt en OldenKeppel houdt zaterdag 20 november de jaarlijkse speculaasactie voor het project van het Werelddiakonaat in Bangladesch. De verkoop wordt gecoördineerd vanuit het Kerkhuis in Hoog-Keppel tussen 10.00 en 14.00 uur. Bij deze activiteit kan de organisatie nog wel wat hulp gebruiken. Ook financiële ondersteuners zijn van harte welkom. Aanmelden kan bij Barbara Ponstijn via tel. 0313 – 475957, Toon Folmer via tel. 0314 – 380885, Jennie Mighelbrink via tel. 0314 – 344748 of bij Geeske van der Veen via tel. 0313 – 482828.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.