Verwarde man in Eerbeek aangehouden

EERBEEK – De politie heeft woensdagavond een verwarde man uit Eerbeek aangehouden. Hij liep door de tuinen van bewoners aan de Kraaiheide en Gaspeldoorn in Eerbeek en gluurde naar binnen.
De politie kreeg meerdere meldingen over een verwarde man. De politie trof de man aan in de achtertuin van een woning aan de Kraaiheide. Toen agenten hem aanspraken, bleek hij niet voor rede vatbaar en weigerde hij elke medewerking. Met gepast geweld lukte het de agenten om de man aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Er is professionele hulp voor de man ingeschakeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.