Home / Eerbeek / Nieuwe expo bij de Stek

Nieuwe expo bij de Stek

EERBEEK – Vier leden van de Stichting eerbeekse Kunstenaars exposeren van 12 november tot 8 januari 2011 bij Galerie de Stek in Eerbeek. Geri Wagenvoorde maakt beeldjes met een gezonde dosis lichtvoetigheid. Simone Los- van der Wal vindt in haar woonomgeving de inspiratie voor haar schilderijen. Voor Ineke Metz vormen alledaagse dingen de inspiratiebron waaruit haar werk ontstaat; in haar werk zit vaak een element van humor of spel. Voor Jaap der Nederlanden sr. Is beeldhouwen een nieuwe hobby en hij exposeert nu met kleine beelden.

www.galeriedestek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.