Home / Dieren / Toch nog een schoolontbijt

Toch nog een schoolontbijt

DIEREN – ‘Wie zijn schooldag begint met een goed ontbijt kan zich beter concentreren. Natuurlijk is ontbijten ook gezellig en leuk. Helaas ontbijten niet alle leerlingen even goed.’ Dit zijn de eerste zinnen uit de informatie van de organisatie van Het Nationaal Schoolontbijt, het ontbijt dat nu voor de achtste maal aan basisscholen aangeboden werd.

’t Sterrebos in Dieren lootte uit omdat er te veelaanmeldingen waren. Gelukkig was filliaalmanager van de Coop in Dieren zo vriendelijk hen uit de brand te helpen. Alles wat het Nationaal Schoolontbijt biedt, heeft de Coop ook geleverd: broodjes, boterhammen, margarine, kaas, worst, pindakaas, chocoladepasta, een lekker eitje, een mandarijn, thee en melk. Alle kinderen hebben genoten van een gezellig en lekker ontbijt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.