Home / Dieren / Maak kennis met musical

Maak kennis met musical

DIEREN – Stichting Musica Allegra in Dieren geeft maandag 15 november van 16.30 tot 17.30 uur een gratis kennismakingsles van de Musicalklas. De cursus start een week later. Kinderen uit groep vijf tot en met acht van het basisonderwijs en die van toneelspelen, zingen en dansen houden zijn welkom. De cursus bestaat uit 25 bijeenkomsten en kost 155 euro.

Ook biedt Stichting Musica Allegra voor iedereen van zestien jaar en ouder een musicalcursus aan. zingen, toneelspelen, een beetje dansen, meedenken over de regie, het decor en de kostuums komen aan bod. Maandag 15 november van 19.30 tot 21.00 uur is de kennismakingsles en een week later start de cursus. De cursus bestaat uit 25 bijeenkomsten en kost 232,50 euro.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.