Voorbereidingen manifestatie Tapawingo van start

BRUMMEN – Scouting Tapawingo heeft samen met diverse verenigingen uit de regio de aftrap gegeven voor een inzamelingsactie ten behoeve van de realisatie van een nieuw clubgebouw.

De Scoutinggroep Tapawingo, Lionsclub Brummen, Rotary Brummen – Engelenburg, Rotary Eerbeek – Zutphen en Lionsclub Zuidoost Veluwe willen zich samen inspannen voor het realiseren van een nieuw clubhuis voor de scouts. Het huidige gebouw is vijftig jaar oud en nodig aan vervanging toe. Het is voor het eerst in de regio dat verschillende clubs samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken. De nieuwbouwmanifestatie vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 april 2011. Op verschillende manieren worden bedrijven en particulieren de komende tijd benaderd om geld of diensten in te zamelen voor het nieuwbouwproject.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.