Inbreker aangehouden met dolk

VELP – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 45-jarige man uit Velp aangehouden op verdenking van inbraak en verboden wapenbezit.
De verdachte zou die nacht omstreeks kwart over drie een ruit hebben vernield en vervolgens een stapel kleding weg hebben genomen uit een winkel aan de President Kennedylaan in Velp. De politie was snel ter plaatse en zag achter in de nabijheid van de winkel een man die voldeed aan het signalement. Hij werd aangehouden. Bij de fouillering bleek de man een dolk op zak te hebben. Hij is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau in Arnhem.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.